Locatie

Den Haag, gaststad voor PlanDag 2020: Nieuwe Zekerheid

Een warm hartelijk welkom aan alle vakgenoten! U komt straks aan in Den Haag, de stad waar het werken aan nieuwe zekerheid dagelijks beoefend wordt.

Den Haag is trots op de ruim 450 internationale organisaties binnen haar stadsgrenzen, van Oxfam Novib tot het Internationaal Gerechtshof. Deze organisaties leveren een grote bijdrage aan het creƫren van een rechtvaardige en (digitaal)veilige wereld. Den Haag trekt ook steeds meer kennis gedreven instituten en bedrijven aan. We verheugen ons erop u via de PlanDag kennis te laten maken met onze kennisinstituten en internationale organisaties.

Den Haag is de afgelopen jaren van aangezicht veranderd:

  • Het Nationaal Park Hollandse Duinen is toegevoegd aan de kust.
  • De badplaatsen Scheveningen en Kijkduin ondergaan een rigoureuze make over.
  • Het Cultuurpaleis is wind- en waterdicht gebouwd op het Spui, nu afgebouwd en vanaf 2021 in bedrijf onder de naam: Amare.
  • Proeftuinen komen tot stand onder andere voor toepassing van slimme digitale technologieĆ«n in de Living Lab Scheveningen en voor vergroening met klimaatadaptieve buitenruimten in de Nature Smart City.
  • Voormalige bedrijfsterreinen transformeren in woon- en werkgebieden, zoals de Binckhorst en Laakhavens.

Maar als we eerlijk zijn, is het tonen van de veranderingen binnen Den Haag niet de belangrijkste reden dat we u graag ontvangen op de PlanDag 28 mei 2020 in Den Haag. We zien deze editie als een mogelijkheid om van u te leren en als een uitgelezen kans om een inspirerend gesprek met vakgenoten te hebben over het omgaan met nieuwe zekerheid in ruimtelijke opgaven. Daarom hopen we u dan ook te kunnen verwelkomen op de PlanDag 28 mei 2020 in Den Haag. Geheel in lijn met het thema verzekeren we u een leerzame en aantrekkelijke dag.